CKBSmart House

Casă inteligentă situată într-un cartier rezidenţial din Constanţa este controlată cu ajutorul echipamentelor Z-Wave, IP şi ZigBee şi a unui controller central ce permite integrarea mai multor protocoluri de comunicare.

Sistemul instalat în acest imobil îţi permite controlul:

  • corpurilor de iluminat individual sau grupat(aprins/stins, dim, schimbare culori RGB)
  • sistemului de încălzire (încălzire în pardoseală, calorifere port-prosop, convectoare în zona ferestrelor) şi răcire (AC) pe fiecare zona în parte
  • porţilor de acces (pietonal, automobil)
  • sistemului de securitate (alarma, camere supreveghere IP, senzori uşi/ferestre, senzori fum/apă)
  • sistemului media (TV, PC media center, sonorizare 5.1)
  • sistemului de irigare pe mai multe zone

cu ajutorul telefonului, tabletei sau PC-ului.

Casă este configurată de aşa natură încât să se trezească odată cu utilizatorul. Alarma de trezire este setată din telefon iar casă se pregăteşte pentru trezirea beneficiarului astfel: înainte de oră de trezire selectată se porneşte încălzirea în zona de parter pentru ca mai apoi când se face ora de trezire draperiile sunt deschise, muzica se aude în surdină, luminile se aprind dacă este necesar şi în cele din urmă când beneficiarul ajunge în baie primeşti informaţiile meteo pentru ziua respectivă. De asemenea seara odată ce alarma este activată pe zona de parter este acţionată rutina de noapte.

Utilizatorii beneficează de scenarii cum ar fi: cinema, petrecere, etc. În plus în funcţie de dorinţele proprietarului casa prezintă 4 moduri: acasă, plecat, în vacanţă, noapte.