Casa inteligentă/Spaţiul comercial inteligent - Simplu şi Util

Ai parte de mai multă securitate, comfort şi distracţie totul cu ajutorul unei tehnologii noninvazive.

Sitemele de automatizarea a locuinţelor şi a spaţiilor comerciale folosesc echipamente şi tehnologii menite să îmbunătăţească stilul de viaţă. În general fiecare tehnlogie vine cu propria aplicaţie de control şi interfaţă de acess. Astfel utilizatorul trebuie să înveţe să realizeze configuraţii în diferite aplicaţii, fiecare cu aspectul şi setările specifice. Multe din tehnologiile de automatizare existente duc lipsa unui factor foarte important şi anume posibilitatea de integrare şi de transmitere de date intre diversele echipamente existente într-o locuinţă.

Soluţiile oferite de IMOWI redau posibilitate integrării mai multor tehnologii şi protocoluri într-o singură aplicaţie. Astfel utilizatorul dispune de mai multe facilităţi.

Casa inteligentă / Spaţiul comercial inteligent - Facilităţi

01

Aplicaţie unică

Locuinţa/spaţiul destinat afacerii tale poate fi acum controlată fără nici un efort cu o singură aplicaţie ce se instalează şi se utilizează ca orice aplicaţie care rulează pe un telefon inteligent sau tabletă, în plus există opţiunea controlului de pe PC prin interfaţa web.
02

Scenarii proprii

Eşti plecat în vacanţă şi nu are cine să-ţi ude gazonul, să-ţi aprindă luminile pe timp de noapte? Noaptea înainte de culcare verifici dacă toate geamurile sunt închise, ajustezi termostatele, stingi luminile sau televizorul ? Vrei să ştii când au venit sau au plecat de la muncă angajaţii ? Doar cu un scenariu ales şi creat după dorinţa şi necesitatea fiecăruia, aceste griji vor dispărea, lăsând sistemul inteligent să realizeze toate acţiunile şi multe altele. Scenariul este o rutină automatizată a casei tale care combină mai multe acţiuni într-o singură comandă. Este un mod ideal de a gestiona sarcinile repetitive de zi cu zi. Imaginaţia este limita.
03

Oriunde. Oricând

Imaginează-ţi avantajul de a fi capabil să-ţi controlezi casa/ spaţiul destinat afacerii tale de oriunde te-ai afla. La muncă/acasă ? În oraş ? În altă ţară ? Cu IMOWI Solutions poţi monitoriza spaţiul dorit de oriunde şi oricând.

Trăieşte inteligent. Trăieşte mai confortabil.

Eşti atât de aprope în a îţi indeplini dorinţa, tot ce trebuie să faci pentru a avea o casă inteligentă este să urmezi paşii

Stabileşte o consultaţie

01

Cu doar un simplu telefon sau un email poţi stabilii o întâlnire cu echipa noastră.

Planificare şi design

02

IMOWI te ajută să găseşti soluţiile optime pentru a realiza tot ce îţi doreşti în casa ta. Fie că îţi doreşti automatizarea luminilor, draperiilor, a sistemului de irigat sau a sistemului de încălzire. Posibilităţile sunt nelimitate!

Instalare şi configurare

03

În funcţie de soluţia aleasă, echipamentele necesare sunt instalate şi configurate. De asemenea este asigurat suport şi mentenanţă.

Doriţi mai multe detalii ?

TOP