DIVERTISMENT

DIVERTISMENT LA TINE ACASĂ

Îţi doreşti o petrecere cu prietenii sau o seară de film în familie ? Indiferent de alegere, echipa noastră simplifică şi integrează toate echipamentele media într-un singur sistem cu control centralizat.

Petrece cu prietenii

Cu un singur click îţi poţi transforma casa într-un club. Cu ajutorul telefonului sau a tabletei, poţi reda în diferite camere în acelaşi timp, o varietate de melodii de calitate, fie din propria librărie sau de pe internet. Sistemul multi-cameră oferă posibilitatea redării melodiilor preferate fie în acelaşi timp în toată casa sau individual în camera aleasă, astfel încât fiecare poate să îşi creeze propria atmosferă în cameră. Sistemul de sonorizare integrat face posibilă creerea următoarelor scenarii:

  • Avertizări audio în caz de avarii (inundaţie, foc) sau intrare prin efracţie
  • Joc de lumini in conformitate cu muzicalitatea piesei alease

Vizionează un film cu familia

Integrează experienta video fără eforturi suplimentare. Nu va mai fi nevoie de legături inutile, un click si casa se va transforma într-o veritabilă sală de cinema. Sunt posibile următoarele scenarii:

  • scenariu de redare a filmelor prin care se aprinde televizorul şi automat se alege sursa pentru media player, se trag draperiile, intensitatea luminilor va scădea sau se vor stinge; tot ce trebuie să faci este sa alegi filmul dorit din lista disponibilă
  • scenariu TV prin care se selectează sursa de televiziune digitală şi apoi se poate naviga prin canalele dorite

Vrei ca echipamentele tale media să fie integrate într-un sistem complet ?

Tot ce trebuie să faci este să îţi programezi o consultaţie pentru a afla compatibilitatea echipamentelor pe care le deţii deja, toate în vederea obţinerii rezultatului dorit

TOP